Blog

Transitie

Zo, dit is alweer een tijd geleden: Update!

Het is alweer een hele tijd geleden sinds mijn laatste blog. In de tussentijd ben ik best wel aan wat blogs begonnen, maar deze heb ik nooit afgemaakt. Zoals mama zei, het is niet alsof er weinig gebeurd is in de tussentijd. Integendeel zelfs. Zo staan er nog beginselen van blogs over de verkiezingen, politiek, …

Zo, dit is alweer een tijd geleden: Update! Lees meer »

Wat testosteron met mijn lichaam doet: Een tijdlijn

Op deze pagina houd ik mijn veranderingen van mijn lichaam door testosteron, afgekort testo of T, bij. Ik hoop dat hierdoor zowel de effecten van testosteron als de tijdspanne waarop veranderingen plaatsvinden duidelijker worden. Dit zal natuurlijk voor iedereen en voor elk lichaam anders zijn, maar ik hoop dat ik hiermee mensen kan helpen.

Hormoonblokkers

Ik lig in bed. Ik lig eindelijk lekker, maar ik krijg het bloedheet. Ugh, opvliegers. Ik gooi de dekens van me af in de hoop dat dit een beetje verkoeling geeft. Na een minuut krijg ik het weer koud, dus ik ga weer onder de dekens liggen. Dit tafereel gaat zo een tijd door. Ik hoor het nieuws op de radio een flink aantal keer. Ik kan het ondertussen woord voor woord meepraten. Leuk joh, hormoonblokkers.