OVER MIJN ROZE OLIFANT.

OVER MIJN ROZE OLIFANT.​

Welkom op de site van Mijn Roze Olifant! Ik ben Kai Middelkoop, de maker van deze site. Ik ben in juli 2020 gestart met het maken van Mijn Roze Olifant, omdat ik van mening ben dat er niet genoeg informatie is voor, en over, Nederlandse transgender personen. Ik merkte dat ik zelf veel moeite had met het verwoorden van mijn gevoelens na mijn coming-out. Ik weet dat op dit moment een Nederlandstalige website met persoonlijke verhalen van transgender personen mij erg had geholpen. Dit is voor mij dan ook de hoofdrede om dit initiatief op te richten. 

Het doel van deze site is om zo veel mogelijk mensen te helpen, door ze bijvoorbeeld een inkijkje te geven in mijn leven. Dit doe ik onder andere door mijn eigen blogs te schrijven over actuele dingen.  Mocht je suggesties hebben voor een eventueel onderwerp voor de blog, neem dan even contact met mij op! Mijn contactgegevens zijn te vinden op de pagina Contact

Voor de rest is er een heleboel informatie over gender te vinden op deze site. Ik vind het zelf erg belangrijk dat mensen meer weten over gender, zodat er ook meer begrip kan komen voor transgender personen en hun transitie. Misschien ben je totaal nieuw in de wereld van gender, misschien heb je er al heel veel ervaring mee. Hoe dan ook, de informatiepagina’s zijn voor iedereen. Als je vragen hebt, geen probleem, dan kan je altijd contact met mij opnemen! 

Kai Middelkoop (door Nienke Vos)
"Helping one person might not change the whole world, but it might change the world for one person."
Anoniem

Kai Middelkoop

Hey! Ik ben Kai Middelkoop. Ik ben de maker en bedenker van deze site. Ik ben een non-binair transgender persoon met de pronouns die/diens, hen/hen, hij/hem. Ik woon in Leeuwarden en doe hier de Lerarenopleiding Wiskunde aan NHL Stenden.  

Voor de rest kom je vanzelf meer over mij te weten op de blogpagina. Ik vind het in ieder geval al super dat je op deze site bent! 

Zelfportret van Anne. Donkere foto genomen in een spiegel, het licht schijnt op Anne's gezicht vanaf de linkerkant. De camera bedekt de rechterkant van zijn gezicht.