CONTACT.

Hoi! Je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat je contact met mij wil opnemen. Leuk! Je kan mij een mailtje sturen of naar mijn sociale media gaan. Aan jou de keuze! 

Mocht je een vraag hebben, scroll dan even naar beneden, naar vaak gestelde vragen. Zo bespaar je misschien zowel mij en jezelf wel een beetje energie. 

Vaak gestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je vragen voor mij hebt. Dat kan, en mag! Misschien staat jouw vraag hieronder al bij. Dit zijn de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem!  Stel je vraag dan alsnog via een van de contactmogelijkheden hierboven. 

Hey Kai, kan ik een gastblog schrijven voor je site?

Natuurlijk! Neem even contact met mij op, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden! Er is zelfs een aparte sectie voor gastblogs op mijn site. Neem er eens een kijkje!

Mag ik dan ook reclame maken voor mijn eigen site of producten?

Geen probleem! Overleg het wel eerst even met mij, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan.

Ik wil jouw site ergens voor gebruiken, kan dat?

Wat leuk dat je mijn site ergens voor wilt gebruiken. Dit kan uiteraard gewoon, het staat ten slotte allemaal op het internet. Mocht je het gebruiken voor media of een onderzoek, zou ik het wel fijn vinden als je mijn naam en site hierbij benoemt.